JO8-1 speelt gelijk tegen ATC’65

14 februari 2019, valentijnsdag. De dag waarop je elkaar wat extra aandacht geeft door bijvoorbeeld eens een keer weer met z’n tweeën uit eten te gaan. Helaas, zat dat er dit jaar niet in voor de ouders van J08-1. Want er moest een voetbalwedstrijd gespeeld worden. Dit keer een thuis, tegen ATC’65 uit Hengelo.

Half 6 verzamelen. Gelukkig was iedereen weer beter en waren we compleet. Na het omkleden werd er warmgelopen en ingespeeld. De voetballers van ATC’65 zagen er strak uit in hun  clubtrainingspakken. We kunnen niet wachten tot wij ook allemaal onze clubtrainingspakken krijgen.

Bij BSC Unisson stonden veel ouders, opa’s en oma’s langs de lijn. De wedstrijd begon spannend en je ziet dat ze aan elkaar gewaagd zijn. We spelen erg aanvallend en voornamelijk op de helft van de tegenstander. De eerste periode wordt afgesloten met 0-0. In de 2e periode scoort Yannick, na een mooie voorzet van Youri, binnen 20 seconde een doelpunt. Er is gejuich aan de kant. ATC’65 laat dit niet op zich zitten en vecht zich terug maar nog zonder resultaat. De 2e periode wordt afgesloten met 1-0. Na de 1e helft wisselen we van helft en keeper. Floris wordt afgelost door Bart. ATC’65 wil graag scoren en weet de verdediging van BSC Unisson te doorbreken. Het wordt 1-1. Vijf minuten later 1-2. Dit blijft de stand na de 3e periode, na toch een paar mooie kansen voor ATC’65.

We gaan de laatste periode in. ATC’65 weet al gauw zijn 3e doelpunt te scoren. De spelers van BSC Unisson laten zich niet door deze achterstand uit het veld slaan en blijven aanvallen. Enkele keren is er balverlies en dan weten Damiyan, Lennard en Ise de aanval te verijdelen. Er wordt goed gespeeld, we gaan de laatste 3 minuten in. Niels scoort het 2e doelpunt na een voorzet van Youri. Opnieuw gejubel en gejuich aan de zijkant. Het is zenuwslopend, lukt het nog om nog een keer te scoren? Het lukt! Youri scoort het laatste doelpunt. Het wordt gelijkspel.

Het was een mooie wedstrijd, op naar de volgende.