Hoofdklasse voor de j08-1

Afgelopen zaterdag 9-2-2019 was onze eerste wedstrijd in de hoofdklasse tegen AZSV uit Aalten.We hebben ons om half 9 verzameld. Helaas waren er een aantal spelers niet door vakantie en ziekte. Ze wensten ons allemaal wel heel veel succes. We hadden wel een topper bij ons Suze, waardoor we met zes wel konden spelen. Dus snel de auto in en rijden. Wat een eind was het voor ons zeg. Maar we hadden er wel zin in. Toen we aan kwamen waaide het wel hard. Snel omkleden en warm lopen.Daar gaan we. Vol op de bal. Al snel was het 0-1 door Damiyan. Die ging er mooi in. De wind wordt wel iets meer. Misschien hielp die ook wel aan onze kant. Want al snel kwam het op 0-3 door Yannick en nog een keer Damian. Ook nog wat Kansen maar die wilden er niet in. Voor rust werd het nog even 0-4 door Lennard.In de rust kregen de kinderen zelfs ranja van de club. Dat hebben we nog niet eerder gehad. Misschien hoort dit bij hoofdklasse geen idee. We hadden er wel zin in hoor hihi. Na de rust er weer vol aan de bal. Maar de wind was nog harde en de bal kon bijna niet stil liggen. Dit konden we goed merken want nu was AZSV meer aan de bal. Hierdoor werd het al snel 1-4. Voor de time out weer een tegen doelpunt. Oh die wind ook 2-4. Er gingen veel ballen uit of net naast door de wind. Ook de keepers hadden er last van. Door de harde wind kregen wij een doelpunt van de keeper van AZSV. De bal ging in eigen doel. 3-5. Maar ze gingen wel door. Dus wij ook. Het was bijna tijd. Toen zij er nog een in schoten. Oh laat het maar snel klaar zijn. En toen was het afgelopen en hebben wij de eerste wedstrijd gewonnen met 4-5. Maar het was heel spannend en door de wind een hele aparte wedstrijd. Op naar donderdag. Dan spelen we onze tweede wedstrijd. We zullen het zien.