De Zweede (trainingen)

Er is momenteel geen afgelastingsnieuws m.b.t. trainingen te melden.

Voetbalwedstrijden (thuis en uit)

Afgelastingen, zowel thuis als uit, worden onderstaand realtime weergegeven. Voorwaarde is uiteraard dat de betreffende wedstrijdsecretaris de wedstrijd in Sportlink op afgelast heeft gezet.

Algehele afgelasting (thuis en uit)

Raadpleeg teletekstpagina 603 voor eventuele algehele afgelastingen in het District Oost (pagina wordt alleen getoond in geval van afgelastingen).

Bereikbaarheid BSC Unisson

Ook kan op wedstrijddagen vanaf 08.00 uur worden gebeld naar ons clubhuis op De Zweede, 053-4282689.

Voetbalweer in Boekelo

De Zweede en kunstgras

Op De Zweede beschikt BSC Unisson over een modern kunstgrasveld. Daardoor zullen afgelastingen in Boekelo veel minder vaak voorkomen dan voorheen. Doordat de meeste wedstrijden zo nodig verplaatst kunnen worden naar kunstgras, kan minimaal 80% van de thuiswedstrijden altijd doorgaan (uitgezonderd bij sneeuw en ijs).

Handleiding terreinkeuring voor consuls

Het keuren van de velden, indien daartoe een noodzaak bestaat vanwege de weersomstandigheden, is een taak van de consul. Bij BSC Unisson is dit Andre Borgeling. Regelmatig bestaat er bij voetballers een idee dat een veld ten onrechte is afgekeurd. De KNVB heeft, om alle onduidelijkheden weg te nemen, een handleiding gemaakt waarin alles rondom het keuren van terreinen tot in details beschreven staat:

handleiding terreinkeuring consuls dec 14 (1)

Van belang zijn in het bijzonder de hoofdstukken 1 taken van de consul, paragrafen 1.1 en 1.2, en 2 richtlijnen voor de keuring, paragrafen 2.1 (natuurgrasvelden) en 2.3 (kunstgrasvelden).