Medische verzorging

BSC Unisson heeft de laatste jaren niet alleen veel tijd en aandacht besteed aan het nieuwe sportcomplex De Zweede, maar ook aan de organisatie. Was de medische verzorging eerder nog een ondergeschoven kindje, inmiddels staat dit op een veel hoger peil. En wat minstens zo belangrijk is, de verzorging op De Zweede is toegankelijk voor elke lid, klein of groot, oud of jong, voetballer of loper en is gratis. Uiteraard dienen vervolgbezoeken aan externe fysiotherapeuten gewoon door jezelf (ziektekostenverzekering) betaald te worden.

Bij wie en waar kun je terecht

Indien je een blessure hebt, kun je 2 x per week op De Zweede terecht. In principe kan dit zonder afspraak, maar dan dien je wel rekening te houden met wachttijden:

  • Dinsdag        19.15 – 20.00
  • Donderdag   19.15 – 20.00

De aanwezige fysiotherapeuten kunnen je eventueel doorverwijzen naar de praktijk van FysioMedics, eveneens op De Zweede in Boekelo, maar je bent uiteraard vrij om naar een andere praktijk te gaan.

 

massage

Kan ik voetballen met een blessure

Met alle leiders en trainers is de afspraak gemaakt dat, in geval van een blessure, de leider/trainer je doorverwijst naar de medische verzorging van BSC Unisson. Zij beoordelen vervolgens de ernst van de blessure en een eventueel behandeltraject. Vervolgens zal de medische verzorging van BSC Unisson je “vrij moet geven” voordat je weer aan voetballen toekomt.

Met de gezondheid van elke speler/loper wordt dus geen enkel risico gelopen.