BSC Unisson heeft de laatste jaren niet alleen veel tijd en aandacht besteed aan het nieuwe sportcomplex De Zweede, maar ook aan de organisatie.

De medische verzorging was eerder nog een ondergeschoven kindje, maar staat inmiddels op een veel hoger peil. En wat minstens zo belangrijk is, de verzorging op De Zweede is toegankelijk voor elke lid, klein of groot, oud of jong, voetballer of loper en is gratis. Uiteraard dienen vervolgbezoeken aan externe fysiotherapeuten gewoon door jezelf (ziektekostenverzekering) betaald te worden.

Bij wie en waar kun je terecht

Indien je een blessure hebt, kun je 2 x per week op De Zweede terecht, in de massageruimte. In principe kan dit zonder afspraak, maar dan dien je wel rekening te houden met wachttijden:

  • Dinsdag        19.00 – 20.15
  • Donderdag   18.30 – 21.30
  • Woensdag     17.45 – 18.15 uur

Op de dinsdagen is fysiotherapeut Rick Wezenberg van Fyon aanwezig. Hij kan je, indien nodig doorverwijzen naar zijn praktijk in Boekelo, maar het staat je uiteraard vrij om indien nodig naar een andere praktijk te gaan.

Op de donderdagen is er ook begeleiding aanwezig. Naast eventueel behandeling zal je, indien vervolgbehandeling noodzakelijk is, in eerste instantie doorverwezen worden naar  de dinsdag.

massage

Kan ik voetballen met een blessure

Met alle leiders en trainers is de afspraak gemaakt dat, in geval van een blessure, de leider/trainer je doorverwijst naar de medische verzorging van BSC Unisson. Zij beoordelen vervolgens de ernst van de blessure en een eventueel behandeltraject. Vervolgens zal de medische verzorging van BSC Unisson je “vrij moet geven” voordat je weer aan voetballen toekomt.

Met de gezondheid van elke speler/loper wordt dus geen enkel risico gelopen.