BSC Unisson 1 – Buren houden elkaar in evenwicht

Vanmiddag stond de wedstrijd tegen buurman TVO op het programma. De wedstrijd begon 20 minuten later omdat de scheidsrechter het verschil tussen de zwarte sokken van TVO en de blauw rode sokken van  BSC Unisson niet van elkaar kon onderscheiden.

BSC Unisson begon goed en minuut 2 was het dan ook meteen raak, een cornerbal werd hard ingekopt door Huib Hassink. Direct in de derde minuut kregen de boekeloers de kans op 2-0 maar helaas bleef het doelpunt uit. TVO nam het initiatief over en in de 7e minuut was het de oplettende spits van TVO die de 1-1 scoorde. BSC Unisson was van slag en liet zich keer op keer aftroeven in de persoonlijke duels. Voetballend waren de ploegen wel aan elkaar gewaagd, al moet gezegd worden dat de ploeg uit Beckum vanuit de omschakeling het meeste gevaar stichtte voor het doel van de goed keepende Brian Pieper. De ploeg van trainer René Belt was dan ook blij dat het bij de rust 1-1 stond. De tweede helft moest er zeker uit een ander vaatje getapt worden om de ploeg uit Beckum te verslaan. BSC Unisson was feller dan in de eerste helft en had in de tweede helft het betere van het spel. Na 60 minuten moeste een speler van TVO met rood het veld verlaten door een ongelukkige botsing met Michel ter Meer. TVO ging wat achterover hangen en probeerde via de counter gevaarlijk te worden. In de 66e minuut was het dan ook de snelle rechtsbuiten die doorgang kreeg naar het doel van Brian en de bal via binnenkant paal binnen schoot, 1-2. BSC Unisson kreeg kansen op de 2-2, vooral het schot van Martijn Brinkman die via de binnenkant van de paal het veld weer in sprong had meer verdiend. Het laatste kwartier kwam Arjan Wissink in het veld, Arjan via een lange weg terug in het eerste elftal kwam in het veld toen BSC Unisson een cornerbal mocht nemen. De bal werd op de vijf meter gelegd en Arjan kon de bal inkoppen, helaas werd de bal van de lijn gehaald. Drie minuten later werd de bal opnieuw bij de tweede paal neergelegd, de bal ging over de verdediger heen en Arjan kreeg zijn tweede kans, de keeper van TVO stond helaas in de weg. In de 85e minuut was het dan eindelijk wel raak, Pim werd diep gestuurd n kwam 1 op 1 met de keeper, hij scoorde de bevrijdende gelijkmaker, 2-2. BSC Unisson ging nog op jacht naar de winst maar helaas was de keeper van TVO een lastig te nemen hindernis. Het bleef 2-2, uiteindelijk een uitslag waar iedereen zich wel in kon vinden. Volgende week de uitwedstrijd tegen Buurse, aanvang 14.00 uur