JO7-2 “wint” tweede helft in Hengevelde.

De JO7-2 speelde afgelopen zaterdag uit bij Hengevelde een zware wedstrijd. Door de afwezigheid van Huib, Mads, Tyge en Lennon dreigden we met 3 man het veld op te moeten. Gelukkig wilde Luuk van de JO7-1, na 1 helft met zijn eigen team te hebben gespeeld, ook nog wel met de JO7-2 mee doen. En onze nieuwste aanwinst, Rueben, wilde na 2 trainingen ook wel zijn debuut maken.

Vol goede moed trokken onze kanjers ten strijde. Helaas was WVV wel een maatje te groot. Al na 5 minuten stonden we met 4-0 achter. We probeerden uit alle macht het tij te keren maar al onze pogingen stranden naast het doel of op de verdediging van Hengevelde. Luuk verdedigde heel goed en via Stijn en Bran kwamen de ballen voorin bij Mats-Linus of Rueben. Hengevelde echter had de smaak te pakken en bij rust was het maar liefst 9-0.

In de tweede helft stond de scheidsrechter toe dat we met 5 spelers het veld in gingen. Ten eerste was het best koud voor onze wissel en ten tweede om een beetje meer evenwicht in het spel te brengen. Leuker voor ons en ook voor de tegenstander een stuk leerzamer. Dit was een goede zet want al na een paar minuten was het Mats-Linus die wist te scoren. Eindelijk een juichmomentje voor onze jongens. 9-1. Vervolgens scoorde WVV twee keer, 11-1. Maar daar was Mats-Linus weer die na een knappe solo de 2e voor ons maakte. 11-2. We bleven druk zetten en kregen meerdere kansen. Na een aantal mislukte pogingen was het Bran die van dichtbij een voorzet van Rueben erin schoot. 11-3! Helaas was er niet genoeg tijd om de stand gelijk te trekken maar Mats-Linus wist nog wel 11-4 te maken. Luuk schoot nog een keer net naast en Hengevelde schoot 1 seconde voor tijd de 12-4 nog binnen. Al met al best een leuke wedstrijd, de tweede helft was in elk geval voor ons en dat was goed voor het zelfvertrouwen. En Rueben had een super-debuut. De JO7-2 wil hem dan ook graag inlijven. Op 8 december spelen we om 9.00 thuis tegen Delden en dan kunnen we best wat steun gebruiken. Dus nieuwsgierig geworden naar dit topteam? We hopen dat je ons komt aanmoedigen!