Deense teams sterk op tweede dag BSC Unisson B-toernooi

De verwachte regen op dag twee van het BSC Unisson B-toernooi kwam inderdaad en zorgde voor een tijdelijke welkome afkoeling, maar het voorspelde onweer bleef gelukkig uit. Het warme weer op de tweede toernooi dag kostte blijkbaar veel kracht, want de verrassingen bleven bewaard tot aan het allerlaatste einde, met uiteindelijk de Deense teams als grote winnaars.

Randers Freja rolde Halmstads BK met maar liefst 9-1 op en deed zo goede zaken voor het doelsaldo. Toen ook nog eens bleek dat De Graafschap in de allerlaatste wedstrijd van de dag TeBe Berlin met 2-1 versloeg, was de monsterscore van Randers goud waard en werd het tweede, voor De Graafschap, met hetzelfde aantal punten maar met een veel beter doelsaldo.

In de andere poule drong het fysiek sterke AFC DWS als nummer twee door tot de kruisfinales, waarin het Slowaakse AS Trencin, dat tot nu toe een zeer gedisciplineerd toernooi afwerkt, de tegenstander is. Hvidovre IF bleef evenals AFC DWS ongeslagen, werd op doelsaldo eerste en mag zich opmaken voor de Deense clash tegen Randers Freja, de titelverdediger.

IMG_2398  IMG_2388

IMG_2390   IMG_2383

AS Trencin (LB), winnaar poule A en Randers Freja (RB), nummer 2 poule A, Hvidovre (LO), winnaar poule B en AFC DWS (RO), nummer 2 poule B.
 

Een compliment is op zijn plaats, zonder chavinistisch te worden, aan het organiserende BSC Unisson dat dit jaar met een veel jongere ploeg dan de andere jaren deelneemt. Het team onder leiding van Edwin Kolkman en Herwin Meijering kwam met nederlagen van 1-2, 1-3 en 0-3 en het gelijke spel (0-0) tegen Club Langley zeer goed voor de dag en was dit jaar zeker niet het leijke eendje van het toernooi.

Onder: 2 spelmomenten uit de wedstrijd BSC Unisson tegen Hvidovre IF (0-3).
 

foto 1 [1024x768]   foto 2 [1024x768]

Voor het complete fotoalbum 2014, klik hier.

Alle uitslagen zien, klik dan hier.

Morgen, tweede Pinksterdag, wordt om 10.30 het toernooi voortgezet met de plaatsingswedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 8, gevolgd om 11.40 uur met de kruisfinales Hvidovre IF tegen Randers Freja en AS Trencin tegen AFC DWS.