BSC Unisson JO19-1 verliest oefenwedstrijd met 3-5 van EMOS/Achilles Enschede JO19-1

Zaterdag was BSC Unisson JO19-1 vrij van de competitie en heeft het op De Zweede in oefenwedstrijd opgenomen tegen EMOS/Achilles E. J019-1. De gasten uit Enschede komen in een ander 2de klasse uit en staan daar op een 4de plek. Bij BSC Unisson konden Pim Schipper, Jurgen Roerink, Ewald Koetse en Matthijs Nagel vanwege verschillende redenen niet meespelen.

Opstelling BSC Unisson JO19-1:
1.Luuk van Ham, 2. Jules Dijkstra, 3. Rick Zoetman, 4. Luc Nibbelink, 5. Alessandro Doornbos, 6. Robin Winters, 7. Max Temmer, 8. Dennis van Ommen, 9. Nick Asveld, 10. Coen Swidde en 11. Leon van Dalen

12. Stijn Lassche, 13. Hugo Kooy en 16. Axel Roozeboom

BSC Unisson JO19-1 begon goed aan de wedstrijd en er wat bij vlagen goed opgebouwd van achteruit. Op het middenveld was veel beweging en ook de aanvallers wilden de bal continu hebben. Dit harde werken werd na 13 minuten voetballen beloond als Dennis van Ommen met een mooie steekpasses Max Temmer alleen voor de keeper zet. Max omspeelt de keeper en schuift de bal in het doel (1-0). BSC Unisson JO19-1 kan niet lang van de voorsprong genieten, want binnen 5 minuten komen de gasten op gelijke hoogte. Een voorzet kan niet in één keer door Luuk van Ham gepakt worden en zodoende kan de spits van EMOS binnen tikken (1-1). Het gelijkspel wordt vrij snel weer omgezet in een voorsprong door Leon van Dalen. Hij schiet een vrije bal van ongeveer 20 meter hard in de lange hoek (2-1). Net voor de rust komen de gasten echter weer op gelijke hoogte na een goed uitgespeelde aanval.

In de rust komen Hugo Kooy en Stijn Lassche in het veld voor Jules Dijkstra en Robin Winters. Hugo gaat op rechtsback spelen en Stijn Lassche komt op linksbuiten. Leon van Dalen ging de tweede helft op het middenveld spelen.

Het begin van de tweede helft is goed en weer komt BSC Unisson JO19-1 op voorsprong. Dit keer is het Coen Swidde die met een goede passes Max Temmer alleen voor de keeper zet en met een bekeken schot zet hij de Boekelose formatie voor de derde keer op voorsprong (3-2). Binnen enkele minuten krijgt BSC Unisson nog twee honderd procent kansen, maar weet deze niet te verzilveren. Aan de andere kant wordt er een penalty gegeven en deze wordt vakkundig binnengeschoten (3-3). Met nog een half uur op de klok kan het beide kanten op in deze gelijk opgaande wedstrijd, maar zoals zo vaak dit seizoen zit het BSC Unisson JO19-1 niet mee. De gasten komen een kwartier voor tijd op voorsprong en in de slotfase wordt het nog 5-3 uit een counter, nadat BSC Unisson al één op één was gaan spelen.

Volgende week komt BSC Unisson JO19-1 weer in competitieverband uit en gaat het op bezoek bij vv Haaksbergen JO19-1. In Haaksbergen wordt om 14:30 uur afgetrapt!