BSC Unisson 1 wint weer

Na een prima overwinning vorige week stond er vanmiddag opnieuw een thuiswestrijd op het programma. Ditmaal waren de mannen van Erix uit Lievelde te gast in Boekelo.
De wedstrijd begon gelijkwaardig, het spel speelde zich vooral af op het middenveld. BSC Unisson had meer balbezit maar speelde de bal ook goed rond maar schoot er niet veel mee op omdat de goed georganiseerde ploeg uit Lievelde als een blok stond en de bal teveel werd teruggespeeld richting eigen verdediging. De ruststand was dan ook 0-0 ondanks dat BSC Unisson toch nog een paar mogelijkheden kreeg.
De tweede helft was het BSC Unisson die liet zien meer richting doel van Erix te voetballen en daar kwamen dan ook een aantal mogelijkheden uit voort om de score te openen.
Het was Douwe die de bal op links ontving en met een pass op maat de bal op Pim speelde. Pim kwam oog in oog met de keeper en scjoot beheerst de 1-0 binnen. Na een uur spelen de bevrijdende 1-0. Het was Erix die nu moest komen waardoor de spelers van Boekelo meer ruimte kregen, de 2-0 hing dan ook in de lucht maar bleef uit. Erix ging 1 op 1 spelen en probeerde wel de gelijkmaker te forceren maar creëerde eigenlijk niet één echte doelrijpe kans. Het was Pim die in de laatste minuut diep werd gestuurd en de meekomende Martijn Brinkman op maat bediende, Martijn schoof de bal keurig achter de doelman van Erix en de 2-0 overwinning was een feit. Een zwaarbevochten maar verdiende overwinning. Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma, koploper TVO uit Beckum komt op bezoek, aanvang 14.00 uur