JO7-1 goed van start

De nieuwe JO7-1, met maar 1 ervaren speler in de gelederen, is het seizoen goed begonnen. Vorige week werd er al verassend gewonnen. Uit bij Bentelo werd het 3-7. Geen kleine overwinning!
Deze zaterdag, 29 september, speelden we (Ruben, Quinten, Naud, Daan, Mick, Laurens en Ties (Luuk was er helaas niet bij)) thuis tegen het altijd gevreesde Delden. Al snel leek het erop dat we weinig te vrezen hadden. Wij waren toch echt véél beter. Maar ja de bal moet natuurlijk wel in het doel. We hadden dan wel heel Hollands 90 % balbezit, de bal ging er nog niet zo makkelijk in. Erger nog we komen in de 5e minuut zelfs op achterstand. Het motto “we doen het met z’n allen” werd in de aanval wel erg letterlijk genomen. En dan heb je zonder keeper een leeg doel waar zelfs de niet al te balvaardige Deldenaren wel raad mee wisten. 0-1. Na deze 0-1 werden de heren iets feller en dat resulteerde gelukkig al snel in de gelijkmaker. Na mooi samenspel schiet Mick de bal keurig in de hoek. Kort daarna is het Laurens die de tegenstander het bos in stuurt. Met een mooie schijnpass speelt hij de bal naar de goed vrijstaande Ruben en deze mist niet. 2-1 voor!! We houden het meeste balbezit maar Quinten, Daan en Ties zien hun schot net naast het doel belanden. Vlak voor rust komt Delden een beetje gelukkig op 2-2 door een klutsbal op het middenveld die uiteindelijk voor ons de verkeerde kant op stuitert.

Na een goede peptalk en een yell beginnen we vol goede moed aan de 2e helft. Het spelbeeld blijft gelijk. We hebben veel kansen maar de bal wil er maar niet in. Maar dan is daar ineens Mick die na een mooie solo de bal het doel in schiet. 3-2. Vervolgens geeft hij bij het uitverdedigen helaas zelf de pass waar Delden uit kan scoren. 3-3. De mannen zetten nog even alles op alles wat resulteert in een schot van Naud wat net naast het doel beland. En dan lijkt het erop dat Delden weer op voorsprong gaat komen. Gelukkig is daar Ruben die met een wereldredding de bal weet te stoppen. Mick brengt ons met een bekeken afstandsschot weer op voorsprong maar Delden weet vlak voor tijd toch nog de 4-4 te maken. Al met al een spannende leuke wedstrijd. Dat belooft veel goeds!