In Memoriam Charles van Aken

“Zomaar, ineens”

Afgelopen zaterdag 20 mei bereikte ons het droeve bericht van het plotseling overlijden van

Charles van Aken

Charles kwam als fanatiek beoefenaar van de survivalsport bij onze vereniging en werd lid van de Boekelopers. Hardlopen is bij survival vaak het ondergeschoven kindje en hij vond dat hij zich daar nog in kon verbeteren. Dat tekende zijn gedrevenheid.

Charles was dol op de survivalrun sport en zag in de Zweede mogelijkheden om de survivalrun sport ook in Boekelo te promoten. Met zijn kenmerkende enthousiaste en gedreven stijl wist hij ook ons als bestuur te overtuigen van de kansen die de survivalsport ook voor de vereniging bood. Charles wilde zoveel mogelijk mensen (ook kinderen) laten kennismaken met deze mooie sport en overtuigde ons van het plan om een survivalrun tak op te zetten.Samen met zijn kompanen Kyra, Iwan, Marcel en Bert begon hij aan de uitvoering van zijn plannen, en hoe! Als een echte survivalaar was geen hindernis te hoog en wist hij dit heel snel op poten te zetten.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de survivalrun baan al vrijwel klaar is en binnenkort geopend kan worden. Het is des te treuriger dat Charles de afronding daarvan helaas zelf niet meer kan meemaken.

In de korte tijd dat Charles lid was van onze vereniging heeft hij op ons allemaal veel indruk gemaakt. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is het hem gelukt om de survivalsport te introduceren binnen BSC Unisson. De naam Charles van Aken zal daaraan voor altijd verbonden blijven.

Wij zullen hem missen, maar niet vergeten!

Bestuur BSC Unisson