BSC Unisson JO17-1 verliest ruim van Sportclub Overdinkel JO17-1

Afgelopen zaterdag moest BSC Unisson JO17-1 het op De Zweede opnemen tegen Sportclub Overdinkel JO17-1. Bij BSC Unisson JO17-1 waren er 12 fitte spelers, maar gelukkig speelde de JO17-2 ook thuis en konden we in de tweede helft hier nog spelers van gebruiken.

Opstelling:

1.Wesley van Mil, 2. Slavik Rodionova, 3. Thijs Bentvelsen, 4. Joep Timmers (c), 5. Merijn Snippert, 12. Jesse Hinnen, 6. Jordy Wijnsma, 8. Florian Busscher, 14. Mitchell Eilander, 9. Pelle Wermer en 10. Mats Klein Poelhuis

7. Bram Klein Poelhuis en 11. Daan Weterholt

In het begin van de wedstrijd moest BSC Unisson JO17-1 snel schakelen, want de tegenstander van vandaag speelde verrassend in een 3-3-4 opstelling. We konden met vijf verdedigers gaan spelen of overal op het veld één tegen één. Voor de laatste mogelijkheid werd gekozen. Het gevolg was dat er aan beide kanten veel ruimte ontstond en de gasten uit Overdinkel konden hier beter mee omgaan. In de eerste helft liepen zij uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Naast de tegentreffers moest BSC Unisson nog meer incasseren. Tien minuten voor rust moest Mitchell Eilander het veld geblesseerd verlaten en na de wedstrijd werd duidelijk dat het einde seizoen voor hem is i.v.m. een enkelblessure. Bram Klein Poelhuis kwam voor hem in de ploeg.

In de tweede helft probeerde BSC Unisson het nog wel, maar na een kleine tien minuten spelen maakte de gasten de 0-4 en toen was het gedaan. In de resterende tijd liepen zij zelfs nog uit naar een 0-7 voorsprong. Vanwege de hitte floot de goed fluitende scheidsrechter Egbert Roossink een aantal minuten eerder af en hier had niemand problemen mee.

Aankomende woensdag speelt BSC Unisson JO17-1 haar laatste competitiewedstrijd. Op De Zweede is dan kampioenskandidaat Quick’20 JO17-2 te gast.