Wedstrijd 2 van JO8-1

• Zaterdag 8 september de eerste uit-wedstrijd voor JO8-1. Om half 8 op de parkeerplaats van de Zweedse. De meeste jongens fris en wakker, voor de ouders was het wel wat vroeg.
    Op naar Vogido in Enschede.
    Na het startsein werd al snel duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, de tegenpartij is snel en sterk. Maar de eerste serieuze aanval wordt door keeper Yannick goed tegengehouden. Helaas wordt er na 6 minuten toch al door de tegenpartij gescoord. Snel erna wordt er nog 2 keer door Vogido gescoord. Dit maakt onze jongens wel wakker en ze hebben door dat er vandaag harder gewerkt moet worden. Met de goede aanwijzingen van André komen er kansen. Met een mooie goal van Lennard wordt het 3-1. Via de app probeert Ise de jongens ook nog aan te moedigen. Er komen zeker kansen, maar helaas lukt het niet om echt te scoren. Met 4-1 gaan we uiteindelijk de rust in.
    Na de aanwijzingen en tips van André weer vol goede moed het veld in met nu Floris als keeper. Vogido weet snel weer te scoren. Helaas een mooi voorzet, maar lukt het Niels net niet om te scoren. Gelukkig is het 5 minuten later Youri die weet te scoren. Er wordt erna hard gestreden. Met mooie reddingen van Floris en Bart en zeker nog mooie voorzetten en kansen wordt het uiteindelijk 6-2 voor Vogido. Een leuke wedstrijd om te zien. Op naar de laatste bekerwedstrijd.