Koop “Kleedkamerverhalen uit de oude doos” van Ben Weber en steun de Stichting Kans voor een kind

Wij kennen hem als de vader van Julian uit onze B1, voetballiefhebbers kennen hem als voormalig betaald voetbalspeler van FC Twente en Heracles, maar steeds meer mensen zullen hem inmiddels ook als schrijver kennen. Ben Weber heeft al weer zijn 4e boek geschreven, waar het allemaal begon in 2008 met de alom geprezen biografie “Mijn broer Gino en ik”. De biografie die het levensverhaal vertelt van zijn veel te vroeg gestorven broer Gino Weber, die alle Nationale jeugdvoetbalselecties doorlopen heeft, en het gezin van Ben Weber met de ziekte borderline als rode draad.

Na de romans “Bloedbad” en “Dekmantel der liefde” komt Ben Weber, die nog gewoon als radiodiagnostisch laborant in het Medisch Spectrum Twente werkt, nu uit met een beperkte oplage van de speciale verhalenbundel “Kleedkamerverhalen uit de oude doos” .

Deze bundel geeft de lezer een kijkje achter de schermen van het betaalde voetbal in de jaren tachtig en het amateurvoetbal in de jaren negentig. Verdriet, blijdschap en vooral humor maken dit boekje tot een ware “must” voor de echte voetballiefhebber.

Mochten dit nog niet genoeg redenen zijn om tot aanschaf van het boek over te gaan, het overgrote deel van de opbrengst gaat naar een zeer goed doel, de Stichting Kans voor een kind, die individuele wensen van kinderen uit Twente vervult. Kinderen die in hun dagelijkse leven (ernstig) worden beperkt door een lichamelijke of psychische ziekte, dan wel door sociale of maatschappelijke omstandigheden.

De bundel “Kleedkamerverhalen uit de oude doos” kost slechts  9,95 en is onder meer te koop in de kantine op De Zweede. Vraag het kantinepersoneel om de bundel. Zie voor meer info ook onze fanshop links op deze site en klik daar op de foto.

IMG_5714bb