Vanaf volgend seizoen gaan de jeugdtrainers van BSC Unisson werken met de Feeton-app. Deze app helpt de trainer bij het voorbereiden van trainingen. Denk hierbij o.a. aan spelvormen en behendigheidsoefeningen.

Op 12 april zal Carlo Kastermans vanaf 19.00 uur een demo geven op De Zweede van de app en daarnaast vragen beantwoorden.

Ben je al trainer? Dan verzoeken we je vriendelijk om aanwezig te zijn bij deze avond. Meld je wel aan bij Tom, zodat we weten hoeveel personen er aanwezig zullen zijn.

Zou je graag trainer willen worden, maar denk je ik weet niet zoveel van training geven af, dan is het de moeite waard om aanwezig te zijn bij deze avond. In beide gevallen graag voor 5 april aanmelden bij Tom Dubbeldam. Wat het misschien nog interessanter maakt, is dat je volgend seizoen een trainerscursus van de KNVB kan volgen (bij voldoende aanmeldingen, minimale leeftijd 15 jaar). Meer informatie volgt in april.

Daarnaast willen we meer jeugdspelers betrekken bij het geven van trainingen binnen onze mooie club en doen via deze weg ook een oproep aan alle jeugdspelers (vanaf O13): Hoe tof zou het zijn als je alle technieken die je geleerd hebt weer door kan geven aan de jongere jeugd als (assistent) trainer. Je bent nog vaker lekker aan het voetballen en ondertussen mag je gewoon je telefoon bij de hand houden… wel alleen voor deze app natuurlijk. Lijkt je dit wel wat, meld je dan ook aan bij Tom (dit mag in tweetallen, dan is het misschien iets minder spannend!).

Opgeven, graag voor 5 april, bij Tom Dubbeldam van de Technische Commissie, tel.nr: 0618541299. Je kunt hem appen of bellen.