Wederom Succes voor de JO7’s op Toernooien Neede en Tubanters

Na het succes van vorige week gingen de JO7-1 enJO7-5 op zaterdag 11 juni vol goede moed op weg naar Neede. Het mooie weer zorgde alvast voor een goede sfeer. De JO7-5 met Mauro, Micca en Maxwell (zou een leuk zangtrio kunnen zijn onder de naam de 3M’s) miste vandaag Quinn en Robbie en werd daarom versterkt door Jary van de JO7-2 en Willem, ons enthousiaste trainingslid die na de zomer ook wedstrijdjes gaat spelen. Ze speelden 4 wedstrijdjes met wisselend succes. de 1e 2 wedstrijden werden nipt verloren met 1-3 en 2-3. Ondanks het goede verdedigende werk van Micca en Maxwell konden ze niet voorkomen dat Eibergen JO7-3 en Bentelo JO7-2 vaker scoorden dan wij. Daarna een hele goede wedstrijd tegen KSV/Erix JO7-1 waarin Jary een heuse hattrick maakte. 3-1 winst. De laatste wedstrijd hebben de heren nog geknokt wat ze waard waren maar helaas verloren ze deze wedstrijd met 2-4 van DEO JO7-1. Wel zag Mauro eindelijk een bal tussen de palen gaan. Hij had al vele knappe pogingen gedaan maar de bal wilde er maar niet in. Tot de laatste wedstrijd. Nog een extra compliment voor Willem. Met nog maar 1 wedstrijd op zak hield hij zich goed staande. Alhoewel de wedstrijdjes af en toe wel iets te lang duurden, waardoor Willem wel eens wat afwezig was, werd zijn spannende toernooidebuut maar mooi afgesloten met een prachtige medaille en een ijsje! Goed gedaan heren!

Dit zijn Willem, Micca, Maxwell, Jary en Mauro

 

De JO7-1 was vandaag bijna compleet met Jasper, Jurriën, Mats, Lars en Dean. Helaas kon Zafi niet meedoen. Ook zij speelden 4 wedstrijdjes. Wat vooral erg opviel, was dat de teams die meededen met dit toernooi het niet zo nauw namen met de regels. Er deden kinderen mee die toch zeker 2 koppen groter waren dan een aantal spelers van ons team. En niet groot voor hun leeftijd maar echt te oud. Nou weten we allemaal wel dat groter zijn niet wil zeggen dat je ook beter kunt voetballen. Het is wat makkelijker om met een schouderduw je tegenstander weg te zetten maar technisch gezien moet ik wel zeggen dat onze jongens er toch met kop en schouders boven uit staken. En dat resulteerde dan ook in 4 glansrijke overwinningen. Achtereenvolgens Hector JO7-2 (6-0), Wilhelminaschool JO7-1 (3-1), Neede JO7-2 (4-0) en Borne JO7-2 (5-1) werden verslagen met als resultaat de beker voor de 1e plaats. Super goed gedaan.

Met mooi samenspelen en goede individuele acties waren ze de tegenstander steeds te slim af. Dean en Jasper waren de topschutters van vandaag maar ze hebben echt als team gewonnen.

Dit zijn ze: Jurriën, Dean, Mats, Lars en Jasper.

 

Op zondag 12 juni speelde de JO7-3 een toernooi bij de Tubanters. Helaas konden Max R. en Daan niet meedoen.  Jaro, Mels en Noud waren er wel en zij kregen hulp van Dean van de JO7-1, Max A. en Sem van de JO7-2 en Liam van de JO7-4. Ook deze dag was het mooi weer. Helaas kon ondergetekende er nu niet bij zijn maar uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat ze het supergoed hebben gedaan. De eerste wedstrijd werd 1-1 gelijk gespeeld tegen EMOS JO7-1. We waren veel beter maar helaas kon er geen winst uit gehaald worden. Tegen Vogido JO7-4 ging het een stuk beter wat scoren betreft. 9-1 gewonnen! Tegen Vogido JO7-3 en Tubanters JO7-2 werd gelijk gespeeld en weer gewonnen. En ook een derde wedstrijd werd gewonnen waardoor weer de beker meegenomen kon worden naar Boekelo. Helaas moest Liam vlak voor de laatste wedstrijd ziek afhaken. Maar ook hij heeft de beker natuurlijk verdiend!

En dit zijn ze dus: Sem, Mels, Noud, Dean, Max en Jaro. Gefeliciteerd toppers!

 

Heleen Klein Poelhuis.