BSC Unisson verliest de topper bij Vogido in de laatste minuut (1-0)

Afgelopen zondag hebben de boys uit Boekelo weer onwijs hard gestreden tegen de directe concurrent voor het kampioenschap. Wat een wedstrijd! Op deze regenachtige zondag middagwerden de mannen verwacht bij Vogido in Enschede voor de wedstrijd van het seizoen. Gezien deze beslissende wedstrijd, gingen we knallend van start met een boel (on)gewenst vuurwerk en een heel aantal toeschouwers.
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die voetbal spelen en menigte
In een prachtige eerste helft ging Boekelo er meermaals met de bal vandoor richting de goal van de tegenstander. Hier zaten een aantal geweldige kansen bij. Onder andere van Lennart, die meermaals op de goal schoot. In minuut 35 zagen we een mooie samenwerking van Huub en Pim: Pim legt de bal voor Huub klaar om hem erin te schieten. Prachtige actie, maar helaas zonder gewenst resultaat. Later stak Huub er alweer bovenuit (as always), want zijn bal raakte nét de lat! Kortom, het was een en al spanning en sensatie vanaf de zijlijn. Je vergat bijna dat je in regen en wind aan het toeschouwen was. Meerdere keren hebben we ons weer positief verrast over de enorme snelheid van nummer 11: Mick. Daarnaast mogen de trainerskills van Mitchel Weiss ook niet onbenoemd blijven. Deze man had het overzicht helemaal te pakken. Maar de echte man of the match is toch wel keeper Luuk. In de 38e minuut hield hij de bal twee keer achter elkaar tegen, snelle actie en reactie! Ondanks de (te) luide aanmoedigingen van de tegenstander achter zijn goal in de tweede helft, heeft hij echt een sterrenwedstrijd gespeeld. Deze tweede helft was ook gelijk een stuk spannender. Waar in de eerste helft Boekelo duidelijk het meeste balbezit had, werd dit in de tweede helft gelijkwaardiger. Tegen het einde van de wedstrijd liep de spanning daarom ook steeds hoger op en begon de zijlijn steeds harder aan te moedigen. Dit heeft helaas niet mogen baten; in de laatste minuut werd er een tegendoelpunt gescoord, waardoor Boekelo met 1-0 verloren heeft. Zoals elders genoemd, had Boekelo zeker meer verdiend. Gezien de spanning die om de wedstrijd heen hing, werden er nog een aantal opstootjes verwacht door de spelersvrouwen. Gelukkig werden zij wederom positief verrast en hebben de boys zich weer van hun beste kant laten zien.
Kan een afbeelding zijn van 13 mensen, mensen die volleyballen, mensen die voetbal spelen en tekst Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, mensen die volleyballen, mensen die voetbal spelen en tekst
Wedstrijdverslag gemaakt door enkele spelersvrouwen.