BSC Unisson JO23-1 verzekert zich van kampioenschap in de 1e klasse!

Op zaterdag 9 december stond voor BSC Unisson de uitwedstrijd bij BWO JO23-2 op het programma. De tegenstander zat echter zeer krap qua spelers en kon BSC Unisson JO23-1 niet de gewenste weerstand bieden en zodoende werd het een zeer eenvoudige 5-1 overwinning voor de ploeg van Arjan Wissink. Dit was de tiende competitiewedstrijd en alle wedstrijden werden winnend afgesloten, dus het kampioenschap was een feit voor BSC Unisson JO23-1.

Op De Zweede is dit met een gezellig samenzijn gevierd en een aantal ouders hebben nog een mooie kampioensschaal geregeld met bijbehorende consumpties. Onze sponsor, Stucadoorsbedrijf Weterholt, had hier ook een groot aandeel in en die willen we in het bijzonder bedanken. Deze consumpties, die de spelers van de ouders kregen, zijn in de avond meegenomen in de trein richting Amsterdam, want een groot deel van de selectie ging daar naar een feest toe wat doorliep tot in de ochtend. De meeste spelers hebben deze eerste plek dus erg goed gevierd.

Aankomende zaterdag moet BSC Unisson JO23-1 nog één keer in actie komen in de 1e klasse. In Overdinkel wordt er dan om 14:30 uur afgetrapt tegen Sportclub Overdinkel JO23-1. Na de winterstop zal BSC Unisson JO23-1 haar wedstrijden in de 4e divisie gaan spelen met tegenstanders als Rohda Raalte JO23-1, DETO JO23-1 en DVC Dedemsvaart JO23-1. De reistijd bij uitwedstrijden gaat dan aanzienlijk omhoog en de weerstand zal vele malen hoger zijn dan in de gemiddelde wedstrijd voor de winterstop. Een mooie uitdaging die we als team aangaan.

Arjan Wissink