BSC Unisson JO23-1 veel te sterk voor NEO JO23-3 (0-5)

Op zaterdag 11 november stond voor BSC Unisson JO23-1 de uitwedstrijd bij NEO JO23-3 op het programma. Bij BSC Unisson ontbrak Jesse Hinnen vanwege verplichtingen op het werk.

Opstelling BSC Unisson JO23-1:

1.Daan Weterholt, 15.Chris Voerman, 6.Florian Busscher, 4.Guus van Aalst, 17.Sem Weterholt, 8.Niels Barels, 21.Pelle Wermer(c), 7.Mees Oude Egberink, 19.Sven Oude Groen, 10.Stan Weterholt en 9.Dion Morsink

Wissels:

2.Ilya Stemerdink, 3.Jordy Wijnsma, 11.Alexander Zivak en 14.Bart Scholten

BSC Unisson moest op veld 6 aantreden in Borne en bij het veld stond het bordje: intrapveld. Het veld was allesbehalve goed, maar desondanks wist de formatie van Arjan Wissink de wedstrijd al binnen het kwartier te beslissen. In de 9e minuut is het Dion Morsink die goed doorjaagt bij een terugspeelbal richting de doelman en de bal binnen weet te glijden (0-1). Twee minuten later krijgt Pelle Wermer de uitgelezen kans om een tweede Boekelose treffer te maken en met z’n linker schiet hij de bal tegen de touwen (0-2). In de veertiende minuut krijgt Dion Morsink een cadeautje als de keeper de bal bij hem in de voeten gooit en Dion de bal in een leeg doel kan schuiven (0-3). De keeper van NEO kende allesbehalve een goede wedstrijd, want vijf minuten voor rust maakt hij de hattrick van Dion Morsink compleet door hem nog een assist te geven (0-4).

In de rust komen Jordy Wijnsma, Ilya Stemerdink, Bart Scholten en Alexander Zivak in de ploeg voor Pelle Wermer, Sven Oude Groen, Chris Voerman en Stan Weterholt. In de tweede helft verandert het spelbeeld weinig en ondertussen werd er in de rust al gegrapt om korter te spelen. Het is Bart Scholten die op aangeven van Dion Morsink voor de 0-5 tekent en in de zeventigste minuut zit de wedstrijd er onverwachts toch wat eerder op. Één individu van NEO JO23-3 misdraagt zich in een duel en is hierbij aan het schelden en slaan. De gemoederen worden redelijk snel gesust en de begeleiding van NEO JO23-3 spreekt de desbetreffende speler aan. Na overleg werd besloten dat het mooi is geweest voor deze middag.

Op dinsdag 21 november speelt BSC Unisson om 19:30 uur op Sportpark De Zweede tegen Achilles’12 JO23-4 en een dag later komt Victoria’28 JO23-1 op bezoek in Boekelo.