Clinic FC de Rebellen – 2 maart 2023

Hoe gaaf is dat! Organiseren we een toernooi voor de pupillen voor het goede doel, ontstaat de mogelijkheid om zelfs een clinic bij te wonen met oud profvoetballers!

Het toernooi wordt georganiseerd voor Joris, onze fantastische pupil uit JO10. Joris heeft het goede doel KiKa uitgekozen, waarvoor we proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit zodat er meer geld beschikbaar is voor onderzoek naar kanker bij kinderen.

Terug naar de Clinic

Samen met FC de Rebellen organiseren wij de clinic op donderdag 2 maart. Deze dag staat volledig in het teken van voetballen. Vele leuke oefeningen en zelfs Puma zal aanwezig zijn met een leuke activiteit! De clinic is voor alle pupillen tot en met de JO19.

Uiteraard is er aan een lunch voor de kids is gedacht!

De kosten zijn slechts € 20,00 per pupil en voor € 10,00 kun je een unieke bal van FC de Rebellen aanschaffen. De opbrengsten zullen volledig ten goede komen van het toernooi op 8 april en daarmee meegenomen worden voor KiKa.

Heb je jezelf nog niet op gegeven, het kan nog!! Er zijn nog enkele plekken over!!

Scan de QR code of klik op deze link: https://ap.lc/MrWzv

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!!

We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, die ons kunnen helpen op 2 maart! Je kunt je hiervoor opgeven door te mailen naar organisatiegdpt@gmail.com.

Een sportieve groet,

Organisatie Goede Doelen Pupillen Toernooi

Tim Leusink