BSC Unisson JO23-1 eindigt seizoen met dramatische wedstrijd (0-5)

Op zaterdag 25 mei moest BSC Unisson JO23-1 nog eenmaal aantreden in de 4e divisie. Op Sportpark De Zweede kwam Wilhelminaschool op bezoek en die hadden weinig interesse om te spelen. BSC Unisson JO23-1 wilde het seizoen echter op positieve wijze afsluiten en wilden kostte wat het kost spelen. Bij BSC Unisson ontbraken Bart Scholten (blessure), Ilya Stemerdink (blessure) en Chris Voerman (weekend weg). Voor hen werden Tjeerd Overbeek (JO19-1) en Vernon Hofman (JO19-2) bij de wedstrijdselectie gehaald.
Opstelling BSC Unisson JO23-1:
22.Daan Weterholt,12.Jesse Hinnen, 3.Jordy Wijnsma, 4.Guus van Aalst, 17.Sem Weterholt, 7.Mees Oude Egberink, 10.Stan Weterholt, 6.Florian Busscher, 8.Niels Barels, 19.Sven Oude Groen (c) en 9.Dion Morsink
 
Wissels:
2.Tjeerd Overbeek, 11.Alexander Zivak, 15.Vernon Hofman en 21.Pelle Wermer
Beide ploegen begonnen in een veel en veel te laag tempo aan de wedstrijd. Zonder bal was er veel te weinig beweging en er werd niet geanticipeerd op tweede ballen. Wilhelminaschool wist door enkele individuele acties wel tweemaal trefzeker te zijn in het eerste bedrijf. Bij BSC Unisson werd elkaar veel verweten, maar de hand werd niet in eigen boezem gestoken.
De intentie was in de tweede helft om er nog weer een wedstrijd van te maken, maar een derde treffer van Wilhelminaschool JO23-1 gooide roet in het eten. Bij BSC Unisson kwamen Tjeerd Overbeek en Vernon Hofman nog in de ploeg voor Niels Barels en Jesse Hinnen. Het niveau was ook in de tweede helft ondermaats en dat de gasten uit Hengelo nog tweemaal wisten te scoren was alleen voor de statistieken van belang.
Waar de intentie van BSC Unisson was om met punten het seizoen af te sluiten, was het tegenovergestelde het geval. In de eerste drie weken van juni wordt er door de JO23-1 doorgetraind en zullen de spelers uit de JO19 die doorstromen ook aansluiten. Er is een zeer grote kans dat er volgend seizoen bij BSC Unisson ook een JO23-2 is.