Kennis maken met een van onze sporten

Iedereen kan gedurende een periode van zes weken kennismaken met een bepaalde sport. Wil je bijvoorbeeld eens kijken of voetballen je leuk lijkt, dan kun je als pupil op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur meetrainen onder leiding van een van onze ervaren trainers op onze gloednieuwe accommodatie De Zweede. Je kunt ook mailen naar jeugdcoordinator@bscunisson.nl voor een afspraak of meer info.

Wil je misschien gaan lopen? Kom dan naar een van de trainingsavonden van de lopers. Je traint een tijdje geheel vrijblijvend mee. Als het je iets lijkt, word je lid. Vragen kun je mailen naar lopers@bscunisson.nl.

Nieuw is de sporttak survivalrun die je onder begeleiding van deskundige trainers kunt beoefenen op onze eigen Survivalrunbaan. Vragen kun je mailen naar survival@bscunisson.nl.

Uiteraard kun je voor meer info ook gebruik maken van ons contactformulier.

De contributiebedragen per jaar:

Soort lid/ContributiePer jaar
Algemeen
Niet sportend lid€57,00
Afdeling voetbal
Kabouter (4 en 5 jaar, geen competitie)€0,00
Pupillen 6 – 12 jarigen€118,00
Junior 13 – 18 jarigen€134,00
Senior 19+€184,00
Senior 18+ / 30+/ 35+ competitie (vrijdagavond)€96,00
Niet sportend lid, wel lid van de KNVB€83,00

De contributie bedragen zijn vastgesteld door de ALV op 29 oktober 2018. Voor de bepaling van de hoogte van de contributie is de leeftijd bepalend en niet de categorie waarin het lid uitkomt. Het verenigingsjaar loopt voor alle sporten bij BSC Unisson van 1 juli t/m 30 juni.

Aanmeldingsformulier

Lid worden is nu wel heel eenvoudig geworden. Vul het digitale aanmeldingsformulier volledig in. Het formulier wordt automatisch doorgestuurd naar de Ledenadministratie van BSC Unisson en gelijktijdig naar de afdeling (voetbal, boekelopers of survivalrun) waar je lid van wenst te worden. Heb je hulp nodig bij het invullen van het aanmeldingsformulier of heb je vragen, maak dan gebruik van ons contactformulier (kies voor het onderwerp “Lidmaatschap”).