BSC Unisson JO23-1 wint van Groen Wit JO23-2 (4-1)

De eerste wedstrijd van het seizoen leverde voor BSC Unisson JO23-1 een 4-0 zege op en in de tweede wedstrijd ging de ploeg van Arjan Wissink onnodig met 1-0 onderuit in en tegen Losser JO23-1. Op zaterdag 14 september stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma en Groen Wit JO23-2 uit Apeldoorn was de tegenstander. Bij BSC Unisson ontbrak Sven Oude Groen vanwege een vakantie en waren Bart Scholten en Florian Busscher vanwege een blessure niet inzetbaar.
Opstelling BSC Unisson JO23-1:
22.Daan Weterholt, 2.Cas Boerkamp, 3.Lars Jonker, 4.Guus van Aalst (c), 5.Ilya Stemerdink, 7.Mees Oude Egberink,  10.Stan Weterholt, 8.Niels Barels, 9.Steven Luttikhedde, 12.Jesse Hinnen en 11.Alexander Zivak,
15.Stijn Bloemendaal, 17.Sem Weterholt en 21.Pelle Wermer

In het eerste kwart van de wedstrijd hadden beide ploegen ongeveer evenveel balbezit, maar waren er aan beide kanten niet tot nauwelijks kansen. Na een half uur is het Niels Barels die de thuisploeg op voorsprong zet met een afstandsschot van ongeveer 30 meter. Nog voor de rust wordt de marge verdubbeld door Lars Jonker. Hij kopt een cornerbal van Alexander Zivak tegendraads buiten bereik van de doelman binnen (2-0). In de rust komen de wissels in het veld en die laten in het eerste kwartier van de tweede helft zich gelijk zien. Sem Weterholt zet met een bekeken steekpasses Stijn Bloemendaal alleen voor de doelman en die rondt koelbloedig af (3-0). Hierna is het Stijn Bloemendaal die Sem Weterholt bedient en die schiet de bal met een fantastische volley binnen (4-0). De verdediging van BSC Unisson geeft niets weg, maar toch weten de gasten uit Apeldoorn nog eenmaal te scoren. Een gemakkelijk gegeven strafschop werd benut (4-1).
De eerstvolgende wedstrijd voor BSC Unisson JO23-1 is aankomende zaterdag in Haaksbergen tegen HSC’21 JO23-2. Er zal dan om 13:00 uur afgetrapt worden.