BSC Unisson JO23-1 speelt gelijk tegen Bon Boys JO23-1 (0-0)

Op zaterdag 28 september stond voor BSC Unisson JO23-1 de thuiswedstrijd tegen Bon Boys JO23-1 op het programma. Bij BSC Unisson JO23-1 keerde Stan Weterholt weer terug in de wedstrijdselectie na een enkelblessure. Steven Luttikhedde, Mees Oude Egberink, Ilya Stemerdink en Bart Scholten waren allen vanwege blessures nog niet inzetbaar, Jesse Hinnen moest werken en Thomas Oude Groen was verhinderd. Vanuit de JO23-2 werd Pim van Offenbeek bij de selectie gehaald en vanuit de JO19-1 sloten Marijn Klein Poelhuis en Hugo van der Molen aan.

Opstelling BSC Unisson JO23-1:
22.Daan Weterholt, 2.Cas Boerkamp, 3.Lars Jonker, 4.Guus van Aalst, 17.Sem Weterholt, 6.Florian Busscher, 8.Niels Barels, 11.Alexander Zivak, 12.Jordy Wijnsma, 15.Stijn Bloemendaal en 19.Sven Oude Groen (c)
7.Marijn Klein Poelhuis, 9.Pim van Offenbeek 11.Alexander Zivak en 14.Hugo van der Molen

Om 17:00 uur werd er afgetrapt met veel publiek op de Arno Wargerink Tribune. In een gelijk opgaande wedstrijd was het Bon Boys dat meer balbezit had, maar de beste kansen waren voor de thuisploeg. Sven Oude Groen kreeg na een kwartier voetballen een goede schietkans, maar stuitte op de doelverdediger van de Bon Boys. Vlak voor rust was het Guus van Aalst die de grootste kans van de wedstrijd kreeg toen hij via de linkerkant doorstoomde en oog in oog met de doelman kwam. Zijn inzet ging echter rakelings voorlangs. Tussendoor was Bon Boys eenmaal gevaarlijk, maar een goede ingeschoten vrije bal werd knap door Daan Weterholt uit de bovenhoek gedoken.
In de rust kwam Alexander Zivak binnen de lijnen voor de moegestreden Stan Weterholt. In de tweede helft begon BSC Unisson goed en dat kwam mede door de inzet van Alexander Zivak. In het eerste kwartier liet hij drie keer over zijn directe tegenstander zijn hielen zijn. Hier kwamen meerdere cornerballen uit voort en deze zorgden voor de nodige paniek in de defensie van de Bon Boys JO23-1. De linksback van de Bon Boys kreeg een goede kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar schoot de bal hard langs de verkeerde kant van de paal.
Gedurende de tweede helft worden ook de andere wissels binnen de lijnen gebracht. Marijn Klein Poelhuis kwam in het veld voor Florian Busscher, Hugo van der Molen kwam in het veld voor Stijn Bloemendaal en Pim van Offenbeek kwam Jordy Wijnsma aflossen. Tien minuten voor tijd kon de sterk spelende Cas Boerkamp zich onsterfelijk maken. Het is Niels Barels die vanaf de linkerkant voorzet en deze bal belandt bij de tweede paal bij Cas. Hij neemt de bal aan en heeft tijd om af te ronden, maar zijn inzet gaat over het vijandelijk doel.
Na 93 minuten voetballen fluit scheidsrechter Maickel Ansink voor de laatste keer en moet BSC Unisson JO23-1 het doen met een punt. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag, want Bon Boys had meer balbezit en BSC Unisson had de betere kansen. Na vijf speelronden heeft BSC Unisson 7 punten bij elkaar gesprokkeld en dat zijn er al meer dan vorig seizoen in de tweede seizoenshelft in de 4e divisie. Wel moet gezegd worden dat het niveau dit seizoen van de 4e divisie lager is dan vorig seizoen. Aankomende zaterdag speelt BSC Unisson JO23-1 in Hengelo tegen Achilles JO23-1