BSC Unisson JO17-2 komt net te kort bij Vogido (3-1)

Voor BSC Unisson JO17-2 stond op zaterdag 7 september de eerste bekerwedstrijd van het seizoen op het programma. In Enschede moest er aangetreden worden tegen Vogido JO17-5. De Boekelose formatie had voorafgaand aan deze wedstrijd twee keer getraind en toen kregen zij training van jeugdcoördinator Arjan Wissink. Bij de eerste wedstrijd was Arjan Wissink ook mee als coach en Pelle Wermer (speler 1e/JO23-1) was bereid om deze wedstrijd te vlaggen. Voor dit enthousiaste team is er op dit moment nog geen vaste trainer en leider, dus als iemand zich aangesproken voelt dan hopen wij dat er contact opgenomen wordt (Arjan Wissink; 06-53987751).
Opstelling BSC Unisson JO17-2:
1.Bart Roose, 2.Thomas Nijhuis, 3.Justin Fransen, 4.Jochem Hans, 5.Felix Jongsma, 6.Matthijs Doek, 10.Maxim Harwig, 8.Emke Akkerman, 7.Emma Schoemaker, 9.Olivier Lichtenwagner en 11.Sem Beckers

12.Brent te Lindert, 13.Cas Bayer, 14.Thiemo Roessink en 15.Dani Feddes

In het begin had Vogido iets meer de bal, maar was het BSC Unisson dat gevaarlijker was. De verdediging van Vogido had veel moeite met de snelheid van Maxim en Olli. Na een kwartier bediende Olli met een mooie steekpasses Maxim en die verschalkte de keeper (0-1). Na deze voorsprong kwam Vogido iets beter in de wedstrijd en kreeg het enkele mogelijkheden. Bart Roose keepte een prima wedstrijd en wist zijn doel lang schoon te houden. BSC Unisson was op de counter enkele keren dichtbij een grote marge. Vlak voor rust viel de bal twee keer goed voor Vogido en zo werd er alsnog met een 2-1 achterstand gerust.
In de rust werd er meerdere keren gewisseld en in de tweede helft ging BSC Unisson op zoek naar de gelijkmaker. Thimo Roessink kreeg enkele mogelijkheden en Dani Feddes kwam net te kort om een bal in te tikken. In de 55e minuut kreeg Vogido geheel onterecht een cornerbal en belandde ongelukkig in het doel. De bal leek weg gekopt te worden, maar ging via het achterhoofd van een BSC Unissonverdediger in het doel (3-1). Hierna moest BSC Unisson tien minuten verder met tien man, omdat de scheidsrechter Olli van het veld stuurde wegens praten. De scheidsrechter die lekker casual gekleed was (vader van Vogidospeler) gaf vaker Vogido het voordeel van de twijfel bij beslissingen. In het restant van de wedstrijd werd er nog meerdere keren gewisseld in de hoop de aansluitingstreffer te maken, maar helaas werd er niet meer gescoord.
Als team heeft BSC Unisson een prima wedstrijd gespeeld, maar het kwam net te kort om een resultaat te halen.
Aankomende week zal BSC Unisson weer twee keer hard trainen om zich klaar te maken voor de wedstrijd tegen Avanti Wilskracht JO17-3. Deze wedstrijd wordt aankomende zaterdag om 15:00 uur gespeeld op Sportpark De Zweede.

Maandagavond
zal de JO17-2 trainen onder leiding van Sven Oude Groen (speler JO23-1) en woensdagavond verzorgt Arjen Kelderman (trainer JO19-1) de training. Beide trainingen starten om 19:00 uur en duren tot 20:15 uur.
Mocht u twijfelen of een taak in de begeleiding iets voor u is, kom dan gerust een kijkje nemen bij de training van deze groep enthousiastelingen.