Publicatie3

In augustus 2013 is deze commissie binnen de afdeling voetbal nieuw leven ingeblazen, op initiatief van de leden zelf. De activiteitencommissie wil de leden van BSC Unisson, naast sport, meer ontspanning aanbieden en heeft dit de afgelopen seizoenen met veel enthousiasme en met veel succes gedaan, getuige de grote opkomst bij de diverse activiteiten.

De commissie bestaat uit: Monique Kip, Marjon Dijks, Remy van der Beek, Egbert Roossink, Marian van de Bult, Anita Heuven en Arjan Wissink

Wil je ook (af en toe) meehelpen met het bedenken en/of organiseren van activiteiten, neem dan contact met op ons. Email: recreatie@bscunisson.nl, of maak gebruik van ons contactformulier.

Activiteiten 2019-2020
Ieder jaar organiseren wij als activiteitencommissie meerdere activiteiten op en rondom De Zweede. Ook dit seizoen zullen wij zorgen dat er voor jong en oud weer genoeg te doen is en daarom zetten wij nu alvast alles even op een rijtje!
Op woensdagavond 27 november hebben wij met Sinterklaas afgesproken. Hij zal dan samen met zijn Pieten naar De Zweede komen om onze jongste jeugd te verwennen met cadeaus en we hopen dat de Pieten hun voetbalkunsten nog even tonen op het veld.
Het jaarlijkse Boerenkooltoernooi zal niet meer plaatsvinden op de eerste zondag van het nieuwe jaar, maar is verschoven naarzondag 22 december. Dit mixtoernooi zal rond de klok van 10 uur starten en aansluiten zal er een Pubquiz worden gehouden voor een ieder die mee wil doen.
Op zaterdag 11 januari 2020  is het jaarlijkse Dartstoernooi op De Zweede! Een ieder die het leuk en gezellig vindt om een pijltje te gooien is welkom. Houd de BSC Unisson Facebook in de gaten en geef je dan tijdig op.
Een week na de Carnaval zal op vrijdag 6 maart 2020 de Speursmokkeltocht gehouden worden voor een ieder van de JO15 en ouder. Ook niet-leden zijn op deze avond welkom, maar dienen wel in teams te zitten bij leden. De activiteitencommissie zal in de omgeving van De Zweede een mooie/spannende route uitstippelen.
In maart hebben we op De Zweede ook de jaarlijkse filmavond voor de JO13, JO12, JO11 en JO10. Deze filmavond zal dit jaar plaatsvinden op vrijdagavond 20 maart 2020.
Net als dit jaar zal volgend jaar het Louis Timmer Sponsortoernooi in augustus plaatsvinden te voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Louis Timmer Sponsortoernooi zal in 2020 plaatsvinden op zaterdagmiddag 22 augustusAansluitend zal er een Pubquiz worden gehouden.
Het Sportgala was dit jaar in september een groot succes en zal volgend jaar plaatsvinden op vrijdagavond 11 september 2020. Wie wordt de opvolger als vrijwilliger van het jaar van Monique Kip? En wie gaat Pim Ratering opvolgen als Topscorer van BSC Unisson? Welk team wordt er team van het jaar in het seizoen 2019-2020? Dit zal dan allemaal bekend worden gemaakt.
Wij hopen jullie te mogen begroeten bij één of meerdere van bovenstaande activiteiten.
De activiteitencommissie,
Monique Kip, Marjon Dijks, Remy van der Beek, Egbert Roossink, Marian van de Bult, Anita Heuven en Arjan Wissink
Datum Activiteit Links/bijzonderheid
2019
Jan
6-jan Boerenkooltoernooi Aansluitend de nieuwjaarsreceptie
19-jan Dartstoernooi
Mrt
8-mrt Speursmokkeltocht Alle leden vanaf JO15 incl vriend/vriendin
Apr
5-apr 100 jarig Jubileum Programma volgt
6-apr 100 jarig Jubileum Programma volgt
7-apr 100 jarig Jubileum Programma volgt
Juni
15-jun Louis Timmer Sponsortoernooi Tevens afsluiting seizoen (hapje/drankje)
Sep
13-sep Sportgala Benoeming Sportman, sportvrouw, topscorer etc van het jaar
2018
Okt
17-okt FIFA eSport cup Enschede (16:30-20:30 uur) https://esportcup-enschede.nl/unisson
Nov
16 nov Escape Room (voor JO13, MO13 en JO15) Ontsnappen uit de kleedkamers
17-nov FIFA eSport cup Enschede (17:00-21:00 uur) https://esportcup-enschede.nl/unisson
28 nov Sinterklaas op de Zweede
Dec-Jan
17-okt FIFA eSport cup Enschede (17:00-21:00 uur) https://esportcup-enschede.nl/unisson
22 dec Kerstfeest op de Zweede Voorafgaand afscheidswedstrijd Lennard Schoonheden en Martijn Nijhuis (18:00)

Wat organiseren wij nog meer:

Verder organiseren we alles rondom “de pupil van de week“. Bij elke thuiswedstrijd wordt het eerste team begeleid door een pupil van de week, afkomstig uit 1 van de 4 O9-teams. Bij de thuiswedstrijden van het eerste team is ook de verloting weer terug van zeer lang weggeweest. Loten worden verkocht door afwisselend de O15- en O13-jeugd. Prijzen worden beschikbaar gesteld door de Boekelose Middenstand.

Het kan zijn dat er nog een enkele activiteit bijkomt, maar hierover zijn we nog in overleg.

Mocht iemand suggesties hebben, kun je deze mailen naar arjanwissink4@hotmail.com of naar recreatie@bscunisson.nl.