Ruime uitslag BSC Unisson 1

Afgelopen zondag was het alweer de 4e wedstrijd van dit jaar. Na één nederlaag en twee overwinningen kwamen de buren uit Enschede Zuid, Aramea op bezoek. De heenwedstrijd werd verloren met 2-1 en vanmiddag moest er gewonnen worden om aansluiting te houden bij de subtop. In de beginfase hielden beide ploegen elkaar nog wel in evenwicht, maar nadat Pim Ratering in de 10e minuut de verlossende 1-0 had gescoord was BSC Unisson de bovenliggende partij. De ploeg uit Boekelo kreeg een aantal kansen om de score verder op te voeren. Het was dan ook Pim Ratering die met een prima omhaal de 2-0 scoorde na 21 minuten spelen. Aramea was het helemaal kwijt en BSC Unisson creëerde  kans op kans. Toch was de ruststand maar 2-0.

In de tweede helft was het voetbal niet hoogstaand. Aramea kreeg in de 69e minuut de eerste en enige kans van de wedstrijd, daar tegenover kreeg BSC Unisson de ene kans na de andere. In de 76e minuut was Arjan Wissink verantwoordelijk voor de 3-0 op aangeven van Pim Ratering. Dit was ook reden voor trainer René Belt om jeugdspeler Luc Nibbelink te laten debuteren. Het slotakkoord van de mannen uit Boekelo leverde nog twee doelpunten op, nadat Pim Ratering de 4-0 had gescoord was het debutant Luc Nibbelink met een prachtig schot die voor de uiteindelijk eindstand van 5-0 verantwoordelijk was. Wederom een debuut van een jeugdspeler die werd bekroond met een doelpunt. Volgende week spelen wij uit bij De Tubanters, aanvang 14.00 uur.