Inschrijving Louis Timmer Toernooi geopend

,

Wat goed is moet je niet veranderen luidt een bekend gezegde, dus zal het Louis Timmer toernooi net als de 3 voorgaande jaren op De Zweede plaatsvinden op de zaterdagmiddag/avond. Op zaterdag 2 juni wordt er om 16.00 uur afgetrapt en zal de laatste bal rond de klok van 20.00 uur gespeeld zijn. Teams dienen zich op de toernooidag uiterlijk om 15.30 uur bij het secretariaat te melden.

Wat wel gewijzigd is, is het actief betrekken van de sponsoren bij de traditionele voetbalafsluiting. Alle sponsoren worden aangeschreven en teams kunnen zich opgeven onder de naam van één van de sponsoren van BSC Unisson. Hiermee is het inschrijfgeld ook van de baan.

Gezien het feit dat er met “etenstijd” gevoetbald wordt zullen er ook dit jaar weer hamburgers, braadworsten en gehaktballen verkrijgbaar zijn. In het clubgebouw op De Zweede zal na de wedstrijden een feestavond plaatsvinden met gezellige muziek en er zullen voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn voor een aantrekkelijke prijs.

Op het Louis Timmer Sponsortoernooi wordt 7 tegen 7 gespeeld, inclusief keeper. Opgeven kan t/m zondag 27 mei door te mailen naar arjanwissink4@hotmail.com of telefonisch 06-53987751. Bij opgave moet de naam van de sponsor, de teamcaptain en deelname bij de prestatie of recreatie worden doorgegeven.

Geef je snel op, want VOL=VOL
Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.