Hydynamic en Spielerhof winnaars Louis Timmer Sponsortoernooi

Hydynamic en Spielerhof winnaars Louis Timmer Sponsortoernooi
Op vrijdag 24 augustus stond het jaarlijkse Louis Timmer Sponsortoernooi weer op het programma. Alle teams moesten om 18:00 uur op De Zweede verzamelen en om 18:30 uur werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijden. In totaal deden er twaalf teams onder de naam van een sponsor mee. Onderstaand een overzicht met de deelnemende teams:
Prestatie:
Hydynamic
Stukadoorsbedrijf
Weterholt
Regterschot
Techniek
Partexpert
Innofour
Loonbedrijf Roossink
Recreatie:
Bouwbedrijf Stokkers Boekelo
OVI Enschede
Pizzaria Boekelo
B&R
Golfbaan Spielerhof
Primera Winters
Alle teams speelden vijf wedstrijden van 12 minuten. Er werd een halve competitie gespeeld en om 21:00 uur was het toernooi ten einde. De winnaars waren Hydynamic (prestatie) en Golfbaan Spielerhof (recreatie) en zij kregen een kratje consumpties overhandigd dat werd aangeboden door Stukadoorsbedrijf Weterholt.
Tussen de wedstrijden door was er een mogelijkheid voor de deelnemers (en andere mensen) om een broodje hamburger of braadworst te kopen die werden klaargemaakt door Johan Zoetman en Tom Bezoen. Langs de velden stonden Frank Lansink, Edwin Gerritsen, Fred Almoes, Eddy Levers, Dennis Kok en Gerard Roossink als spelbegeleider. Zij hoorden van het wedstrijdsecretariaat wanneer de wedstrijden mochten beginnen en eindigden. Dit wedstrijdsecretariaat werd ook dit jaar weer bemand door Janneke Broers en Monique Kip. Ook werden er tussen de wedstrijden door en na de tijd meerdere consumpties genuttigd en deze konden bij Ellis Hilderink, Marjon Dijks, Gerrit Wolffer op Veldmeijer en Wim Nijhuis aan de bar gehaald worden. Bij deze wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet deze avond.
Rond de klok van 21:30 uur startte de Pubquiz in de kantine. Egbert Roossink had deze in elkaar gezet en met sportrondes, muziekrondes, foto’s van kantinehelden etc. kwam menig hersenpan aan het kraken. Uiteindelijk was het Bas Hassink die met zijn Pubquizteam met de overwinning aan de haal ging. Dit team kwam trouwens grotendeels overeen met het team van Innofour dat deelnam aan het Louis Timmer Sponsortoernooi.
Als Activiteitencommissie kunnen wij terugkijken op een geslaagde activiteit en de verwachting is dat ook volgend seizoen het Louis Timmer Sponsortoernooi aan het begin van het seizoen plaats zal vinden.
Arjan Wissink