BSC Unisson JO19-1 verliest kansloos met 5-0 van Hector JO19-1

Afgelopen zaterdag stond voor BSC Unisson JO19-1 de competitiewedstrijd tegen Hector JO19-1 op het programma. Bij BSC Unisson ontbraken Pim Schipper en Axel Roozeboom door blessures, was Jules Dijkstra op vakantie en had Dennis van Ommen verplichtingen op het werk.

Opstelling BSC Unisson JO19-1:1. Luuk van Ham, 2. Nick Asveld, 3. Rick Zoetman, 4. Matthijs Nagel, 5. Jurgen Roerink, 6. Robin Winters, 7. Hugo Kooy, 8. Stijn Lassche, 9. Leon van Dalen, 10. Coen Swidde (C) en 11. Alessandro Doornbos
Wissels:12. Luc Nibbelink en 14. Max Temmer

Vanaf de eerste minuut was het een groot foutenfestival. Zo’n beetje de helft van de ballen wordt direct bij de tegenstander in de voet gespeeld en na precies één minuut is het al 0-1. Niet veel later maakt Hector de 0-2 en na twintig minuten komen de gasten op een comfortabele 0-3 voorsprong als een makkelijk gegeven penalty in de rebound wordt binnengeschoten. Langzaam wordt de thuisploeg iets sterker, maar over het veldspel is nog steeds niet naar huis te schrijven. Inmiddels is Luc Nibbelink in de ploeg gekomen voor de geblesseerd geraakte Jurgen Roerink. Net voor rust speelt Hector een overtal situatie (ineens mocht een geblesseerde speler het veld weer in) goed uit en zet een 0-4 ruststand op het scorebord.

In de rust komt Max Temmer in de ploeg voor Luc Nibbelink die misselijk was.
In de tweede helft is er een feller en beter combinerend BSC Unisson te zien. Al snel komen er goede mogelijkheden om een Boekelse treffer op het scorebord te zetten, maar doelpogingen van Coen Swidde en Leon van Dalen worden vakkundig gepakt door de Goorse doelman. BSC Unisson blijft de bovenliggende partij, maar weet geen eretreffer te maken in de tweede helft. Dat Hector JO19-1 in de slotfase dan nog eenmaal trefzeker is vanuit een counter, is dan alleen nog maar van invloed op de statistieken.
Aankomende zaterdag zou BSC Unisson het opnemen tegen vv Haaksbergen JO19-1, maar vanwege een G-toernooi op het complex van vv Haaksbergen en het ontbreken van een scheidsrechter heeft Haaksbergen besloten dat deze wedstrijd niet door kan gaan. Deze wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk op woensdag 29 mei gespeeld worden, maar daar wordt momenteel nog over overlegd.