BSC Unisson doet zich opnieuw tekort

Na de prima prestatie vorige week tegen de Tubanters staat vanmiddag de uitwedstrijd tegen Sportclub Rekken op het programma.
Op vreemde bodem hebben de boekeloers nog geen punt gepakt, de opdracht was dan ook de punten meenemen naar Boekelo.
BSC Unisson liet direct zien dat zij voor de winst gingen, Rekken had de organisatie goed staan en liet zien dat het goed kan verdedigen. Toch is het in de 15e minuut dat Michel Schipper met een steekpass de goed lopende Pim Ratering diep stuurt, Pim door zijn snelheid komt 1 op 1 met de keeper en schiet de bal goed in. 0-1 dacht iedereen ook de scheidsrechter, de assistent grensrechter stak zijn vlag omhoog en de scheidsrechter ging naar hem toe om uitleg te geven dat het een doelpunt was, helaas ging de scheidsrechter mee met de assistent en keurde het doelpunt af.
Vijf minuten later was het Daan Wiggers die op het middenveld onderuit gehaald werd en daardoor balverlies leed, weer werd er niet gefloten en uit deze aanval scoort Rekken de 1-0.
Dit was ook de ruststand.
De tweede helft was het eenrichtingsverkeer richting het doel van Rekken. Diverse kansen werden niet benut ondanks het krachtsverschil. Het was Daan Wiggers die met een strak schot in de 64e minuut de dik verdiende gelijkmaker scoorde.
BSC Unisson bleef de bovenliggende partij en ging op jacht na de overwinning. Helaas werd er niet meer gescoord en kon het verschil niet meer in doelpunten worden uitgedrukt. Twee verliespunten voor de mannen uit Boekelo . Volgende week spelen wij thuis tegen KSV aanvang 14.00 uur.