BSC Unisson 1 wint verdiend van EMOS

Vanmiddag de derde uitwedstrijd op rij, na Udi (gelijk) en Hector (winst) stond de altijd lastige wedstrijd tegen EMOS op het programma. Op een dramatisch veld werd er precies om 14.00 uur afgetrapt. Beide ploegen hielden elkaar het eerste kwartier in evenwicht. Echte kansen leverde dit niet op. In de 1e minuut was het Huub Hassink die de bal vanaf de rechtse kant strak voor wou zetten. De bal was zo strak dat de bal over de keeper in de verre hoek in het doel ging, 0-1. Vanaf dat moment was BSC Unisson heer en meester en was op alle fronten sterker dan tegenstander EMOS. In de 30e minuut resulteerde dit in een mooi uitgespeelde aanval over links, Egbert Roossink werd op maat bediend en schoof de bal behendig onder de keeper door 0-2. BSC Unisson bleef aandringen en bleef de bovenliggende partij. Een verkeerde terugspeelbal werd onderschept door Pim Ratering die met dit buitenkansje wel raad wist, 0-3. Het was EMOS die op slag van rust nog een niet te missen kans kreeg, maar van Loon schoot de bal naast. Ruststand 0-3.

De tweede helft was van een iets minder niveau, EMOS probeerde wel aan te zetten maar de organisatie van BSC Unisson stond goed en er werd nagenoeg niets weggegeven. Toch was het in de 75e minuut Niek Poell die uit het niets de aansluitingstreffer voor EMOS aantekende, 1-3. EMOS probeerde het nog wel maar de sterk spelende Boekeloers wisten de overwinning simpel over de streep te trekken. Een dik verdiende 1-3 overwinning. Met nog twee wedstrijden te gaan zit het seizoen er voor Bsc Unisson bijna op. Met nog een uitwedstrijd naar GFC en een thuiswedstrijd tegen Rood-Zwart kunnen wij terug kijken op een goed seizoen.