BSC Unisson 1 verliest onnodig van Buurse in slechte partij voetbal

Vanmiddag op bezoek bij Buurse. Om aansluiting bovenin te houden moest er gewonnen worden van Buurse.

Het voetbal was vanmiddag niet hoogstaand, er werd veel balverlies geleden door beide partijen. Douwe kreeg al een kans na 1 minuut maar de bal spatte op de paal het veld weer in. Buurse scoorde in de 14e minuut tegen de verhouding in de 1-0.

Na een ongelukkige botsing in de 20e minuut moet Michel ter Meer noodgedwongen gewisseld worden, Michel Schipper kwam voor hem binnen de lijnen. In de 30e minuut was het dan toch eindelijk raak, Martijn Brinkman krulde een vrije trap vanaf rechts bovenin de kruising, de keeper zat helemaal mis, 1-1. Lang kon de ploeg van Rene Belt niet genieten van de gelijkmaker. Drie minuten na de gelijkmaker werd Bomkamp diep gestuurd en schoot de bal strak achter Brian. 2-1. BSC Unisson bleef het proberen, toch was het Buurse die uit een cornerbal in eigen doel scoorde, 2-2.

De tweede helft moest alles anders en het voetbal moest beter. Veel kwam er niet van terecht. Robert Roossink moest worden vervangen en Arjan Wissink kwam in het veld. In de 61e en de 69eminuut sloeg Buurse toe en liep simpel uit naar een 4-2 voorsprong. Buurse kreeg in de 61e minuut een vrije trap mee terwijl de aanvaller van Buurse een overtreding maakte, de bal werd strak voorgezet en Arjan Wissink net in het veld kreeg de bal ongelukkig op de hak. De 4-2 werd kwam uit een snelle counter waarin de rechterspits van Buurse diep werd gestuurd en op rand buitenspel door kon gaan, 4-2. Na 74 minuten was het Pim Ratering die de aansluiting scoorde, 4-3 en de ploeg uit Boekelo had weer hoop. Toch werd er bijna geen kans gecreëerd en bleef de gelijkmaker uit. Buurse kreeg in de slotminuut nog een niet te missen kans, maar de spits wist het doel niet te vinden, Brian pakte de bal goed. Een nederlaag van een ploeg die voetbal minder is maar wel wist waar het om ging vanmiddag, met hard werken drie punten over de streep trekken.